Gratis glasvezelaansluiting op Medel

Op Bedrijvenpark Medel krijgen alle kopers van een kavel 1 gratis aansluiting, tot in de meterkast aangelegd, op het glasvezelnetwerk van Glasnet Tiel.

Glasnet Tiel is in 2009 opgestart door de Ondernemers Coöperatie Tiel (OCT) en in 2011 uitgebreid door een samenwerking met Coöperatie Medel. In 2012 is een geheel open eigen glasvezelnetwerk gerealiseerd op de terreinen Kellen, Latenstein, Westroijen en Medel. Het netwerk is voor alle ondernemers op de bedrijventerreinen toegankelijk. Mede daarom is het eigendom, exploitatie en het beheer ondergebracht in Glasnet Tiel B.V. Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst. Met dit moderne en ultrasnelle netwerk kunt u bijvoorbeeld profiteren van voordelig internet en bellen. Door de hoge standaard bandbreedte en ongekende snelheden maakt glasvezel bovendien veel meer nieuwe diensten mogelijk. Klik op de link voor meer informatie over diensten of over leveranciers.

Voor en door ondernemers
Het netwerk is en blijft eigendom van de lokale ondernemers en kent geen winstoogmerk. Er is met dienstenleveranciers een langdurige samenwerkingen aangegaan. Dit levert de aangesloten ondernemers nu en in de toekomst vele voordelen en 100% keuzevrijheid op.

www.glasnettiel.nl of bel 0344 200106