Werken op Medel

Werken op het meest dynamische bedrijvenpark van de Midden Nederland. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op Medel vind je stuk voor stuk dynamische en goedlopende bedrijven die voortdurend op zoek zijn naar getalenteerde medewerkers. Doordat Medel een modern en nieuw bedrijvenpark is zijn de arbeidsomstandigheden uitstekend en deze ontwikkelingen zullen zich in de komende jaren zeker voortzetten.

Werkzoekenden in de logistiek

De nieuwe website van Logistics Valley Rivierenland, doet het goed. Met actuele vacatures in logistiek en transport in het rivierengebied en een aanbod van begeleiding in de sollicitatiefase worden werkzoekenden uitgenodigd zich te melden. De website toont met video en tekst de tien meest gebruikelijke beroepen in de logistiek en is de link naar een achterliggend systeem voor begeleiding. Dat gebeurt ook op Facebook en Instagram. Daarmee is inmiddels de aandacht getrokken van enkele duizenden bezoekers sinds eind november. Achter de website zit een module voor direct contact met werkzoekenden en begeleiding op hun zoektocht.
Logistics Valley Rivierenland brengt ondernemers, onderwijs en overheden samen op gebied van arbeidsmarkt, opleidingen en omgevingsvraagstukken. Meer informatie over projecten en activiteiten op de website van Logistics Valley Rivierenland.